VITIX гел

1 отзив
5.00 out of 5

62 лв.

Гел-регулатор при депигментации

Показания: Различни състояния на обезцветяване на кожата
Начин на действие: BИTИКС гел спомага да се възстанови нормалните нива на меланин . Благодарение на патентованата активна съставка, BИTИКС гел води до възстановяване на нормалния цвят на кожата.
Начин на приложение: BИTИКС гел се прилага два пъти дневно върху засегнатите участъци, както и на 1-2 см около тях. Приложението на гела трявбва да продължи между 6 и 9 месеца, като може да се комбинира с UVB лъчи и таласотерапия. След окончателното попиване на гела е възможна употребата на дневен крем или евентуален макияж.
Състав: Екстракт от пъпеш, вода.
Опаковка: Туба от 50 ml
Витикс гел може да се прилага едновременно с Витикс таблетки!

  • Д-р Светозар Дренски
    5.00 out of 5

    Витикс гел е на нашия пазар от 2001 г. Моят опит показва, че ефективността на този продукт се засилва от комбинирането му с UVB лъчи и Витикс таблетки. Най-ранните резултати (островна репигментация), които съм наблюдавал са били на 2-ра седмица. По принцип, ако няма репигментация до 8-9 месеца, съветвам моите пациенти да преустановят използването на Витикс гел. Добър ефект съм наблюдавал и при прием на Селениум с вит. А,С и Е. Без да бъда категоричен, процентът на ефективност при жените е по-висок.