NOVOPHANE крем за нокти

1 отзив
5.00 out of 5

25 лв.

Сухи, чупливи и увредени нокти

Категория: , .
Проф. Робер Баран – един от най-известните френски дерматолози и дългогодишен директор на Центъра по нокътни заболявания в Кан, Франция. Проф. Баран е създател и президент на Европейското общество по нокътни заболявания.
NOVOPHANE крем за нокти е създаден от професор Баран!

Показания: Сухи, чупливи и увредени нокти, за подхранване и хидратация. За по-голяма здравина и гъвкавост.
Начин на приложение: Да се нанася няколко пъти на ден върху ноктите, с леки масажни движения. При нужда, да се нанася след всяко измиване на ръцете. Може да се прилага и върху лак за нокти.
Състав: Вазелин (оклузивен ефект; намаляване на дехидратацията), пчелен восък (оклузивен ефект; подобрява консистенцията на крема), меко бадемово масло (оклузивен ефект и съдържа олеинова киселина), глицерин / урея (овлажняващо действие, подобрява капацитета на ноктите да задържат вода; отлично проникване в ноктите), сквалан (оклузивен ефект; благодарение на ниското молекулно тегло, лесно прониква в нокътната плочка), лецитин (подобен на холестерола от растителен произход; подобрява гъвкавостта на ноктите; няма влияние върху нокътния матрикс, но повлиява нокътното ложе и участието му при сформирането на ноктите), пантенол (подхранва епитела), Vit. E (антиоксидант), биотин (засилва нокътния растеж).
Комбинира се с Novophane капсули!
Опаковка: Туба от 15 ml

  • Д-р Светозар Дренски
    5.00 out of 5

    Novophane крем за нокти е създаден с любезното съдействие на проф. Робер Баран – един от най-известните френски дерматолози и дългодишен директор на Центъра по нокътни заболявания в Кан, Франция. Проф. Баран е създател и президент на Европейското общество по нокътни заболявания, и единственият френски дерматолог със запазено време за лекция, на Американската Академия по Дерматология и Венерология. По негови думи, този продукт е израз на най-доброто, от 40 годишната му клинична практика.